Kako dodati proizvode na listu želja i poslati pitanje?

1. Registracija i prijava

Kliknite na link "Prijavite se" na bilo kojoj stranici, gore desno. Ako ste postojeći korisnik, upišite podatke za prijavu. Ako ste novi, ispunite potrebne podatke za registraciju. Nakon toga kliknite na link "Vaš račun".

2. Stvaranje nove liste želja

Na stranici vašeg računa, s desne se strane nalazi poveznica "Moje liste želja". Kliknite na nju.

Ispod naslova "nova lista želja" nalazi se polje za upis imena. Upišite ime liste (npr. moj popis 1, satelitske antene, lista A, itd) i zatim kliknite na plavo dugme"Snimi". Vaša je lista želja sad stvorena i njoj možete pristupiti svaki put kad se prijavite na Omega SAT web stranice.

3. Stavljanje proizvoda na listu želja

Proizvode možete ubaciti na listu želja na više načina:

A) Putem kategorije: pođite u kategoriju koja vas interesuje (glavni imeni na vrhu stranice - poveznice katalog ili profesionalna oprema). Svaki proizvod unutar kategorije ima ispod slike i naziva poveznicu "Dodaj listi želja". Klikom na nju proizvod se sprema u vašu listu želja, odmah.

B) Na stranici svakog pojedinog proizvoda: poveznica "dodaj listi želja" nalazi se s desne strane. Klikom na nju takođe trenutno spremate proizvod u vašu listu želja.

Nakon što ste kliknutli, pojavit će se obavijest o uspješnom stavljanju proizvoda na listu želja. Kliknite na mali X gore desno ili van poruke kako biste je uklonili i vratili na stranicu.

4. Slanje pitanja sa listom želja Omega-Sat  web shopu

Kad ste ispunili listu želja sa svim proizvodima koji vas interesuju, pođite ponovo u vaš račun (poveznica gore desno na svakoj stranici). Pod listama želja vidjet ćete sve liste koje ste stvorili. Kliknite na ime vaše liste želja (na slici dole je to npr. 'moj popis 1'.

Otvoriće se mogućnost slanja liste želja, kao i stalni link (poveznica) na istu. Takođe, vidjet ćete sve proizvode na listi.

Kliknite na plavo dugme "pošalji ovu listu želja".

Pojavit će se konačna potvrda: klikom na plavi dugme "pošalji", listu želja ćete poslati na našu e-mail adresu. Odgovorit ćemo vam što je prije moguće. Hvala vam na interesu!